Kutyuskám

Rólam

Az én történetem

A szemléletem trénerként

Számomra a kutya egy őszinte tükör, ami megmutatja az igazságot. Amit ebben a tükörben látsz, az nem minden esetben pozitív, de talán el sem hinnéd, milyen jól alakítható! Engem az indított el ezen az úton, hogy a lehető legkiválóbb vezetője legyek Zorának. Ő csakis a legjobbat érdemli és én minden nap azon dolgozom, hogy ezt biztosítsam a számára

Ismerj meg jobban!

Ha szeretnél még többet megtudni arról, hogy ki vagyok, és hogy miért és hogyan lett belőlem professzionális kutyatréner, akkor nézd meg ezt az interjút!

Keress bátran!

Nincs varázspálcám, hogy egy suhintásra jólneveltté váljon a négylábúd, viszont minden erőmmel azon leszek, hogy motiváljalak és gördülékennyé tegyem ezt a folyamatot. Mire végzünk, garantáltan megváltozik az életstílusod, magabiztosabb leszel és megtanulsz a kutyáddal az Ő nyelvén kommunikálni.
Persze ez csak akkor lehetséges, ha hiszel magadban és rászánod a kellő időt és energiát!

Ha úgy gondolod, hogy mindezek alapján szívesen dolgoznál velem együtt azon,
hogy jobban megértsd a kutyuskádat, akkor vedd fel velem a kapcsolatot bizalommal! 

Ajándék tippek, hasznos infók!

Szeretnél teljesen ingyenes tippeket,ötleteket és hasznos információkat kapni kutyakiképzés témakörben? Add meg az email címed, és már fel is iratkoztál a hírlevelemre!

Ne aggódj, a tartalom teljesen ingyenes, és bármikor leiratkozhatsz róla! A feliratkozással nyilatkozol arról, hogy elolvastad és elfogadod az Adatvédelmi irányelveimet.
error: Content is protected !!